Autor:

Drůbeží játra na medu

Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 250 g
Cibule
střední
2 ks
Tabasco
nebo Chilli
 
Med  
Sůl  
Olej  
Drůbeží játra na medu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti

Nakrájenou cibuli osmažíme do zlatova, přidáme očištěná, na nudličky nakrájená játra, přidáme dle chuti tabasco nebo chilli popř. pálivou papriku.

Na závěr osolíme a přidáme 1 lžíci medu a osmažíme, dokud nevznikne zlatavá kůrčička.

Podáváme s čerstvým chlebem nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
2+
4.44 9 5 1
Grilované jehněčí kotletky se salátem Tipy na dobroty na váš rošt Články z

Komentáře k receptu: Drůbeží játra na medu

Komentáře

  1. pompo   10.05.2013 | 9:56 | reagovat |

    :( bez úspěchu, sorry

  2. Marťa   09.05.2013 | 12:45 | reagovat |

    Mňam to je dobrý....tak snad se to setká i s úspěchem u přítele. Jinak dík za typ s oříšky ;-)

  3. sherif bado   10.11.2012 | 15:40 | reagovat |

    lahudka od vcelky.Dmedem
    .)

  4. sarka rudlova   18.08.2011 | 16:37 | reagovat |

    Přítel uvařil...a nic speciálního, kůrčička taktéž nebyla, ale to není takový problém.

  5. Simča S.   03.04.2011 | 20:37 | reagovat |

    Dělala jsem k obědu, chuťově to bylo dobré, jen se mi tedy nepovedla ta zlatavá kůrčička - nevím, kde jsem udělala chybu....

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web