Drůbeží játra na medu

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 9
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g drůbeží játra
    • 2
      ks cibule střední
    • tabasco nebo Chilli
    • med
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájenou cibuli osmažíme do zlatova, přidáme očištěná, na nudličky nakrájená játra, přidáme dle chuti tabasco nebo chilli popř. pálivou papriku.
2
Na závěr osolíme a přidáme 1 lžíci medu a osmažíme, dokud nevznikne zlatavá kůrčička.
3
Podáváme s čerstvým chlebem nebo rýží.
Zařazení: Maso Vnitřnosti
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • pompo
    pompo |

    10. 5. 2013 09:56

    :( bez úspěchu, sorry

  • Marťa
    Marťa |

    9. 5. 2013 12:45

    Mňam to je dobrý....tak snad se to setká i s úspěchem u přítele. Jinak dík za typ s oříšky ;-)

  • sherif bado
    sherif bado |

    10. 11. 2012 15:40

    lahudka od vcelky.Dmedem .)

  • sarka rudlova
    sarka rudlova |

    18. 8. 2011 16:37

    Přítel uvařil...a nic speciálního, kůrčička taktéž nebyla, ale to není takový problém.

  • Simča S.
    Simča S. |

    3. 4. 2011 20:37

    Dělala jsem k obědu, chuťově to bylo dobré, jen se mi tedy nepovedla ta zlatavá kůrčička - nevím, kde jsem udělala chybu....

  • sarka.klimesova
    sarka.klimesova |

    25. 10. 2010 17:18

    V jednoduchosti je krása, v tomto případě vynikající chuť, dávám za jedna.

  • Lenka Sebestikova
    Lenka Sebestikova |

    26. 11. 2008 14:58

    Dekuji za inspiraci. Pred pridanim medu jsem k tomu dala nakrajene neloupane jablicko. Temer na konec jsem pridala buraky. Jako prilohu jsem zvolila ryzi varenou s kardamonem.

  • Monika Krausova
    Monika Krausova |

    16. 6. 2008 15:36

    vyborny:) manzel dava jednicku

  • eva šindelářová
    eva šindelářová |

    20. 2. 2008 13:38

    Moc a moc vynikající právě to obědvám ,rychlé dávám jednušku

  • Vlasta
    Vlasta |

    21. 7. 2007 14:32

    Stale jsem ochutnavala, zda to neni moc palivy nebo moc sladky, az jsem to snedla na stojaka rovnou z panve. Tak to muselo byt dobry. Dekuji autorovi receptu

  • Marcela
    Marcela |

    20. 3. 2007 13:52

    Takovou variantu jsem ještě nezkoušela, ale hned zítra ji zkusím, vypadá to lákavě a chuť zajímavě.