Vaječná pomazánka s Vysočinou

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vařená vejce
    • 60
      g vysočina
    • 50
      g máslo změklé
    • 2
      kostka měkký sýr
    • sůl a pepř dle chuti
    • 3
      lžíce majonéza (dle hustoty pomazánky)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vysočinu rozmixujeme najemno a dáme do misky. Vejce nastrouháme nebo také rozmixujeme. Vysočinu, máslo, vejce, majolku a sýr smícháme, dochutíme solí a pepřem.
2
Hotovou pomazánku mažeme na pečivo. Podáváme k čaji nebo bílé kávě. Pomazánku můžeme použít jako podmaz na chlebíčky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • pavlina martinez
    pavlina martinez |

    5. 6. 2016 18:31

    moc dobra pomazanka.

  • Patrik
    Patrik |

    4. 1. 2016 19:34

    byla výborná a přítelkyni taky chutnala 8-)

  • Iva Rožková
    Iva Rožková |

    14. 10. 2014 09:54

    Výborná rychlá sváča, doporučuji.

  • K.Katka
    K.Katka |

    7. 8. 2012 20:59

    Pomazánka je výborná.S plátkem rajčátka papriky nebo papriky nemaj chleby šanci na přežití ;-) :-P :-D :-D :-D :-D :-D :-D

  • Kubíková
    Kubíková |

    15. 12. 2011 11:17

    u nás má pomazánka jasnou jedničku <:-)

  • Iweta
    Iweta |

    8. 6. 2011 19:07

    Moc dobrá :-* :-)) .

  • majolenka
    majolenka |

    18. 4. 2011 19:44

    vynikajicí pomazánka, nepotřebuje nic navíc, žádné zdobení a tak, snad jen kousek zeleniny nahoru