Smažené kuře

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 4
30 minut
5
porce
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg kuřecí maso celé kuře
    • 100
      g strouhanka
    • 1
      ks vejce
    • 4
      lžíce hladká mouka
    • tuk
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce rozšleháme, osolíme a opepříme. Kuře podélně rozpůlíme a každou polovinu obalíme v mouce, potom ve vajíčku a nakonec ve strouhance. V kastrole rozehřejeme olej, ve kterém kuře pomalu smažíme 10 minut, potom obrátíme a smažíme dalších 10 minut. Podáváme se smaženými hranolky a míchaným zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Drůbeží
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Dáša
    Dáša |

    1. 10. 2014 11:57

    Já tomuto salátu říkám kyselé brambory a dělám ho takhle: do mísy nakrájím na proužky velkou cibuli, na ní nakrájím vařené, pevné brambory, horké - aby se cibule spařila - a na to na kolečka sterilované okurky ( nejlépe znojemské ), lžíci olivového oleje, sůl a pepř a naliji nálev z okurek, vše podle oka, přiměřeně - a je výborný!

  • Alena
    Alena |

    28. 7. 2014 14:18

    Přijde mi to nereálné osmažit půlku kuřete stejnoměrně na oleji tak, aby se ještě navíc udělalo i u kostí. Podle mě je recept pěkná blbost i s tím jedním vajíčkem na obalení a ani bych neměla odvahu to zkoušet.

  • Mišánek
    Mišánek |

    15. 3. 2014 18:24

    Tak ten salát bych nepozřel ani nalitej fuj :-(

  • Anonymous
    Anonymous |

    13. 2. 2014 16:35

    Kuře je veliká pochoutka.nejračiho mám na cibulce.NATÁLIE ŽÍTOVÁ

  • Anonymous
    Anonymous |

    13. 2. 2014 16:32

    Kuře je mé nejoblíbenější maso.Jestli máte na něj chuť tak si ho upečte napsáno dne.

  • Anonymous
    Anonymous |

    27. 7. 2013 15:07

    take je dobre umet varit

  • Blanka
    Blanka |

    21. 6. 2013 23:45

    Take neni spatne kure, nebo slepici, nejdrive uvarit a pak obalovat jako rizek. A mate take dobry vyvar na polevku.

  • Kutil
    Kutil |

    19. 6. 2013 17:05

    Spíš bych radil pro ty co mají chuť si to kuře obalit a osmahnout tak neobalovat v klasickym trojobalu ale udělat si těstíčko dle chuti a obalovat v tom.. já osobně preferuju pikantní :)) Těstíčko: mléko, vejce, hl mouka a koření dle vašeho výběru :)) a obalovat to v nadrcených lupínkách taky není špatné :))

  • nezname
    nezname |

    20. 12. 2012 19:50

    ham ham ham ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-D :-D :-D :-D :-P :-P :-P :-P :-[ :-[ :-[ :-[ :-)) :-)) :-)) :-)) preji to vsem uvarste snezte a tak porad dokola 1000000000000000000000000 uz sem to udelala 27 <3

  • holšiška
    holšiška |

    20. 12. 2012 19:48

    žgtrztž ýztýz ýzzr :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(hjfdj §ůůúi §ú=é bhblůkiou :-S :-S :-S :-S :-S :-S :-S :'( :'( :'( :-S :'(

  • bob
    bob |

    20. 12. 2012 19:46

    ha ha ha :-S :-| 8-) :-$ :-$ :-[ ;-) :-) namka namka namka smlsnul jsem si si si ham ham

  • Stálý měsíční plat
    Stálý měsíční plat |

    31. 3. 2012 23:22

    Možnost stálého měsíčního platu bez zadnych investic, krome vaseho casu. Zkuste http://pritel007.w-e-b-n-o-d-e.cz Vše je zdarma, přečtěte si info. Z odkazu si vymazte pomlcky.

  • recepty73
    recepty73 |

    17. 11. 2010 16:12

    Kuře porcuji na menší díly,abych nemusel stát u smažení,dávám na olej smažit do trouby :-).

  • Michaela Bernatova
    Michaela Bernatova |

    31. 8. 2006 16:52

    Jdu to vyzkouset, jen se bojim, aby se cele osmazilo, tak ho rozctvrtim :o) jsem zvedava, ke kureti delam vidensky bramborovy salat ( uvarime bramboty, nakrajime na mensi ci vetsi kusy, trochu oleje, umele sladidlo, voda, ocet a cibule, sul, pepr) vse promychame. podavame teple, ci studene.