Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9x
2 1 5
Autor:

Bramborová kaše

Snadné
Ingredience
Brambory 1 kg
Mléko
300-400
400 ml
Máslo  
Čerstvá zelenina
na obložení
 
Okurka
na obložení
 
Snitka petržele
na obložení
 
Bramborová kaše

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Mléko přivedeme k varu a ihned odstavíme. Ještě horké brambory šťouchadlem rozmačkáme, dosolíme, přidáme polovinu másla a postupně přiléváme horké mléko, přičemž kaši šleháme nebo mícháme, aby byla nadýchaná.

Kaši na talíři přelijeme zbylým máslem, obložíme zeleninou a nakládanou okurkou a ozdobíme petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 9x)
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Bramborová kaše

Komentáře

  1. Jeny   10.06.2015 | 18:53 | reagovat | závadný

    Jen malá připomínka - od své babičky: brambory, které vaříte na kaši nikdy nesolit!!!!! Dosolit až pak,
    Jeny

  2. Sam   14.03.2014 | 2:30 | reagovat | závadný

    Jedna chybicka v Cestine,syrove brambory se velice blbe olupuji,mi je doma vzdycky oskrabavali (a to skrabkou ne loupackou).

    1. Vendy   04.07.2014 | 10:43 | reagovat | závadný

      Nejsem si jista, jestli ma nekdo, kdo napise misto my "mi", pravo nekoho poucovat o cestine. A nevidim duvod, proc by nemohlo byt napsano oloupat. Kazdy to pochopi, pouze nekdo s nizkou i teligenci, nebo rypal, ktery neumi priznat chyby a hleda je na ostatnich ne. :-X

      1. Ondra   13.12.2014 | 14:50 | reagovat | závadný

        Chyby jsou tam dvě. V Češtině malé č a my;)

  3. charlies99   20.02.2013 | 15:11 | reagovat | závadný

    Do teplých ručně našťouchaných brambor přidám půl kostky ( pokojové teploty ) másla,něco horkého mléka či smetany, posolím, PŘIDÁM JEDNO SYROVÉ VEJCE a ručním mixérem našlehám. Kašička je pak nadýchaná jak peřinka. Možno " vmíchnout " na drobno nasekanou pažitku nebo zelenou nať cibulky. ......... Velmi zajímavou kombinací je přidat před mixováním vařenou brokolici nebo karotku.

  4. Max   11.01.2013 | 9:43 | reagovat | závadný

    Mi prijde lepsi dat misto mleka trochu smetany. Ma to pak lepsi chut.

  5. armend   28.09.2012 | 17:41 | reagovat | závadný

    mnamka <3

1 2 3 4 5 6 ... 8 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web