Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9x
2 1 5
Autor:

Bramborová kaše

Snadné
Ingredience
Brambory 1 kg
Mléko
300-400
400 ml
Máslo  
Čerstvá zelenina
na obložení
 
Okurka
na obložení
 
Snitka petržele
na obložení
 
Bramborová kaše

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory oloupeme, omyjeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Mléko přivedeme k varu a ihned odstavíme. Ještě horké brambory šťouchadlem rozmačkáme, dosolíme, přidáme polovinu másla a postupně přiléváme horké mléko, přičemž kaši šleháme nebo mícháme, aby byla nadýchaná.

Kaši na talíři přelijeme zbylým máslem, obložíme zeleninou a nakládanou okurkou a ozdobíme petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 9x)
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Bramborová kaše

Komentáře

  1. Sam   14.03.2014 | 2:30 | reagovat | závadný

    Jedna chybicka v Cestine,syrove brambory se velice blbe olupuji,mi je doma vzdycky oskrabavali (a to skrabkou ne loupackou).

    1. Vendy   04.07.2014 | 10:43 | reagovat | závadný

      Nejsem si jista, jestli ma nekdo, kdo napise misto my "mi", pravo nekoho poucovat o cestine. A nevidim duvod, proc by nemohlo byt napsano oloupat. Kazdy to pochopi, pouze nekdo s nizkou i teligenci, nebo rypal, ktery neumi priznat chyby a hleda je na ostatnich ne. :-X

      1. Ondra   13.12.2014 | 14:50 | reagovat | závadný

        Chyby jsou tam dvě. V Češtině malé č a my;)

  2. charlies99   20.02.2013 | 15:11 | reagovat | závadný

    Do teplých ručně našťouchaných brambor přidám půl kostky ( pokojové teploty ) másla,něco horkého mléka či smetany, posolím, PŘIDÁM JEDNO SYROVÉ VEJCE a ručním mixérem našlehám. Kašička je pak nadýchaná jak peřinka. Možno " vmíchnout " na drobno nasekanou pažitku nebo zelenou nať cibulky. ......... Velmi zajímavou kombinací je přidat před mixováním vařenou brokolici nebo karotku.

  3. Max   11.01.2013 | 9:43 | reagovat | závadný

    Mi prijde lepsi dat misto mleka trochu smetany. Ma to pak lepsi chut.

  4. armend   28.09.2012 | 17:41 | reagovat | závadný

    mnamka <3

  5. Radek   05.07.2011 | 11:23 | reagovat | závadný

    V první řadě plně souhlasím s p. zdenka supolova . Jinak podle mého se zde někteří chovají jako hovada "uvědomte si ,že někteří ,jako třeba já nedovedou vařit a chtěli by se něco naučit,takže žádného jako jsem třeba já a další nemůže urazit pár nedostatků . Paní či slečna zdenka supolova to řekla přesně a má pravdu. Jinak bych chtěl poděkovat za recept . Vše dopadlo ok i když na tom není co skazit. ;-)

    1. Ondra T.   30.10.2012 | 14:03 | reagovat | závadný

      ",takže žádného jako jsem třeba já a další nemůže urazit pár nedostatků" tak to Vám zřejmě budou konvenovat recepty pana Babicy "když nemáte limetku dejte tam citron, když nemáte citron, nedávejte tam nic". Jenže takhle se nikdo vařit nenaučí a už vůbec podle receptů s "drobnými nedostatky". Rád se pouštím do gastro experimentů, ale s rozumem, ale vynechávání základních surovin je trošku jiný oddíl :)

1 2 3 4 5 6 ... 8 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Vložit recept
Máte doma dobrý recept?
Podělte se o něj s našimi uživateli.

Další weby Mladé fronty

Dialog
X