Autor:

Chalupářský boršč

Střední
Ingredience
Paprikové klobásy 200 g
Uzená slanina 100 g
Cibule 100 g
Brambory 200 g
Rajčata 100 g
Červená řepa 100 g
Kysané zelí 100 g
Kořenová zelenina 100 g
Bílý jogurt 100 g
Bobkový list 1 ks
Nové koření 1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme spolu s cibulkou. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, několik bobkových listů a koření. Zalijeme dvěma litry vody, osolíme a přivedeme k varu. Přidáme hrubě strouhanou kořenovou zeleninu, řepu, brambory, krájená rajčata a zelí. Necháme provařit a na talíři ochutíme, ochladíme a zároveň zahustíme lžící jogrutu. Podáváme s tmavým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Chalupářský boršč

Komentáře

  1. Marie Nováková   11.03.2006 | 18:31 | reagovat | závadný

    výýýýýborný- v jednom hrci a povedlo se to super

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web