Autor:

Chalupářský boršč

Střední
Ingredience
Paprikové klobásy 200 g
Uzená slanina 100 g
Cibule 100 g
Brambory 200 g
Rajčata 100 g
Červená řepa 100 g
Kysané zelí 100 g
Kořenová zelenina 100 g
Bílý jogurt 100 g
Bobkový list 1 ks
Nové koření 1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme spolu s cibulkou. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, několik bobkových listů a koření. Zalijeme dvěma litry vody, osolíme a přivedeme k varu. Přidáme hrubě strouhanou kořenovou zeleninu, řepu, brambory, krájená rajčata a zelí. Necháme provařit a na talíři ochutíme, ochladíme a zároveň zahustíme lžící jogrutu. Podáváme s tmavým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Haná Tradiční gurmánské speciality z Hané Články z

Komentáře k receptu: Chalupářský boršč

Komentáře

  1. Marie Nováková   11.03.2006 | 18:31 | reagovat |

    výýýýýborný- v jednom hrci a povedlo se to super

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web