Chalupářský boršč

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g paprikové klobásy
    • 100
      g uzená slanina
    • 100
      g cibule
    • 200
      g brambory
    • 100
      g rajčata
    • 100
      g červená řepa
    • 100
      g kysané zelí
    • 100
      g kořenová zelenina
    • 100
      g bílý jogurt
    • 1
      ks bobkový list
    • 1
      špetka nové koření
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme spolu s cibulkou. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, několik bobkových listů a koření. Zalijeme dvěma litry vody, osolíme a přivedeme k varu. Přidáme hrubě strouhanou kořenovou zeleninu, řepu, brambory, krájená rajčata a zelí. Necháme provařit a na talíři ochutíme, ochladíme a zároveň zahustíme lžící jogrutu. Podáváme s tmavým pečivem.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Marie Nováková
    Marie Nováková |

    11. 3. 2006 18:31

    výýýýýborný- v jednom hrci a povedlo se to super