Autor:

Chalupářský boršč

Střední
Ingredience
Paprikové klobásy 200 g
Uzená slanina 100 g
Cibule 100 g
Brambory 200 g
Rajčata 100 g
Červená řepa 100 g
Kysané zelí 100 g
Kořenová zelenina 100 g
Bílý jogurt 100 g
Bobkový list 1 ks
Nové koření 1 špetka
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme spolu s cibulkou. Přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, několik bobkových listů a koření. Zalijeme dvěma litry vody, osolíme a přivedeme k varu. Přidáme hrubě strouhanou kořenovou zeleninu, řepu, brambory, krájená rajčata a zelí. Necháme provařit a na talíři ochutíme, ochladíme a zároveň zahustíme lžící jogrutu. Podáváme s tmavým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Chalupářský boršč

Komentáře

  1. Marie Nováková   11.03.2006 | 18:31 | reagovat |

    výýýýýborný- v jednom hrci a povedlo se to super

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web