Autor:

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Střední
Ingredience
Vepřový bůček
Bez kosti
 
Sekaná
Šlehaná, ochucená
 
Klobása  
Sůl  
Vejce
Natvrdo
 
Paprika  
Pórek
Množství záleží na velikosti plátu masa
 
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté, Vepřové, Uzeniny

Z vepřového boku si připravíme plát masa, který potřeme šlehanou sekanou, položíme vejce, klobásu, papriku (okurku...) a smotáme do rolády, kterou si ovážeme pevně provázkem a osolíme. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova, podléváme a otáčíme. Podáváme teplé s bramborem, haluškami se zelím či kaší, nebo studené s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
1
5 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 8x)
Hovězí hamburger Domácí hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Komentáře

  1. Markéta   14.01.2015 | 21:22 | reagovat | závadný

    Velmi povedený kousek lahodící jazyku i oku. Děkuji za inspiraci a určitě doporučuji.

  2. Mirka Strnadová   19.04.2013 | 14:26 | reagovat | závadný

    Plnila jsem větší vepřovou špičku, do sekané jsem ostatní ingredience vtlačila, špičku sešila, kůžičku nařezala, okořenila česnekem a směsí na pečeni a pekla asi hodinu zakrytou a pak dodělávala pro barvu. Čekáme vzácnou návštěvu a budu jí podávat vychlazenou s jinými dobrotami, tak uvidíme. Věřím, že bude chutnat, voní a vypadá už teď bohovsky.

  3. Kratochvílová   05.01.2012 | 12:25 | reagovat | závadný

    Roládě není co vytknout, je moc dobrá, šťavnatá, snad by se ani ničím jiným než sekanou plnit nemusela. Výborný nápad!

  4. Jarda   18.05.2011 | 14:39 | reagovat | závadný

    Naplnil jsem roládu krůtí ochucenou sekanou,bez vajíčka.Bylo to o.k.,příště dám hotovou sekanou z Globusu,mají jí dobře ochucenou.

  5. ladislava staffenová   07.04.2010 | 15:07 | reagovat | závadný

    Jé Jirko, tohle je super nápad, já vinné klobásy nejím, ale zbytek rodiny ano a tohle by určitě chutnalo i mě!!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web