Bůček zase jinak

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • slunečnicový olej
    • 1,5
      kg vepřový bůček libový od pupku

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do mísy dáme bůček nakrájený na kostky, osolíme, opepříme, přidáme česnek nakrájený na plátky, posolíme, popepříme a poprášíme majoránkou.
2
Zakápneme olejem tak, aby se v něm přes noc marinoval, ale ne aby byl ponořený. Druhý den se dáme péct do trouby. Podle potřeby podléváme.
3
Podáváme s knedlíkem a zelím. Je dobrý i studený s chlebem.
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Andrea
    Andrea |

    5. 9. 2015 21:31

    Libový se píše s Y

  • Andrea
    Andrea |

    5. 9. 2015 21:31

    Libový se píše s Y

  • RauM
    RauM |

    13. 11. 2012 14:32

    pekla jsem takhle tedy krkovici, ale špica!!! 1*

  • Petra_z_Pardubic
    Petra_z_Pardubic |

    28. 6. 2011 00:38

    Super! Jen moc složitý...

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    18. 4. 2011 12:44

    Moc dobré ;-)

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    22. 11. 2009 21:28

    Je to výborný, výborný, no prostě výborný..... Byla jsem líná maso krájet na kostky, plátky stačily taky. A pak fůůůry česneku a soli a chudák moje paní doktorka, co mi furt nadává za vysoký tlak a cholesterol - ta kdyby mne viděla!!!!!

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    31. 3. 2009 06:49

    Měli jsme včera s bramborovým knedlíkem a špenátem,byla to mňamka.

  • Mabelka Mabelka
    Mabelka Mabelka |

    20. 3. 2009 15:41

    Nikdy jsem bůček nejedla, ale takhle udělaný je přímo skvostný.

  • Markéta Sony
    Markéta Sony |

    27. 7. 2007 17:27

    Jani , já tenle bůček taky dělám a přidávám do něj ještě cibuli. Jinak je to sakra eňo - ňuňo dobrý jídlo. :-))

  • Jan PolotovarZnosa
    Jan PolotovarZnosa |

    2. 7. 2007 14:14

    no testnu to a uvidim - snad se to povede,jen jeste musim vychytat nejake good zeli - tady maj hnus - leda v polskym shope,uvidime,popr.to dame jen s bramborem :-)

  • Blažena Halušková
    Blažena Halušková |

    16. 12. 2006 14:32

    Tak naloženo, zítra to upeču, k tomu zelí a hrnkové knedle. Uvidíme, co na to rodinka, ale vypadá to móc dobře....

  • Veronika Rolníkova
    Veronika Rolníkova |

    17. 6. 2006 11:58

    Vyzkoušela jsem tento recept a moc nám chutnal celé rodině!! Jen jsem přidala ještě grilovací koření, je to výborný. Ze zkušenosti vím, že se nemusí nechávat marinovat přes noc, ale stačí i 3 hod.

  • Medúzka
    Medúzka |

    15. 8. 2005 19:46

    Zkoušela jsem recept a je velmi dobrý. Já tedy do marinády přidalakoření"Vepřová pečeně" od Kotányi a je to výborné koření, které všem vřele doporučuji nejenna bůček:)