Raffaelo zase jinak

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks delissa bílá oplatky v bílé čokoládě
    • 1
      ks sušenky bílé
    • 0,5
      plechovka salko
    • kokos

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oplatky rozemeleme na mlýnku na strouhanku, přilejeme potřebné množství kondenzovaného mléka a přisypeme asi hrst kokosu. Vše smícháme, dáme na chvíli do lednice. Poté tvarujeme koule a obalujeme je v kokosu.
2
Recept je jednoduchý a přitom velmi chutný.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • I.Vernerová
    I.Vernerová |

    17. 12. 2012 13:09

    Opravdu rychlé a dobré :) Do mixéru jsem dala jen 4x Delissu. Sušenky vlnky jsem nesehnala, ale chutnalo i bez nich. Vložila jsem do nich loupané mandle. Je jich pro nás málo. Takže jsem přidělávala :)

  • sjuzana
    sjuzana |

    19. 12. 2011 21:13

    výborné a jednoduché na přípravu a brblalku s vařením bez chemie posílám někam, jedů je všude dost, pár cukrovinek nás snad nezabije 8-)

  • Adina V.
    Adina V. |

    3. 10. 2011 20:35

    Jednoduché a super! :-[

  • Nikola Kadlecová
    Nikola Kadlecová |

    22. 6. 2009 19:13

    Mně tedy toto cukroví velice chutnalo. Je sice nezdravé, ale skvělé a rychlé.

  • Amy -
    Amy - |

    17. 5. 2009 12:29

    Na domácím cukroví je dobré to, že se nedělá z chemikálií, jako nejrůznější pišingry a má čistou chuť po použitých surovinách. Mělo by se vyrábět ze základních ingrediencí bez umělých příchutí, kterých si jinak člověk může v kupovaných potravinách užít kolik chce. Tyhle recepty jsou nesmysl.

  • englicka marketa
    englicka marketa |

    2. 1. 2007 16:12

    áááá táááákhle tak to potom ano Maruško:o)))mě snad paměť ještě slouží...a dobré to doopravdy je,a kalorií to má taky požehnaně:o)))

  • Maruš
    Maruš |

    2. 1. 2007 12:12

    Paní Markéto,zas je možná lepší dát receptík teď,protože skoro po roce se dost zapomene,tak ať ho tady už máme a píšete,že je moc dobré.Já teda s tou pamětí už něco mám :-)))

  • enlglicka marketa
    enlglicka marketa |

    2. 1. 2007 10:41

    znam moc dobre ale myslim ze cukrovi uz bylo dost:o)))))