Autor:

Bůček v sáčku

Snadné
Ingredience
Vepřový bůček
s kostí
2 kg
Sůl  
Kmín  
Pepř mletý  
Vegeta  
Česnekové plátky
sušený
 
Pečící sáček  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Všechno koření nasypeme do pečícího sáčku a protřepeme. Bůček rozřízneme na 2-3 díly a každý díl obalíme v sáčku kořením. Naskládáme vedle sebe, sáček zavážeme a několikrát opatrně propícháme nahoře. Vložíme do suchého pekáče a pečeme při 170°C asi 2 hodiny.

Vyndáme z trouby, sáček opatrně rozřízneme, maso vyndáme na pekáč už bez sáčku, osušíme a nařízneme kůži. Dáme pod grill, až se nám utvoří kůrčička.

Sáček nám udrží veškerou šťávu a tuk uvnitř a koření nám proleze skrz celé maso, takže chutná jako naložené.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.2 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 5x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Bůček v sáčku

Komentáře

  1. Marta   04.02.2011 | 9:04 | reagovat | závadný

    V pečícím sáčku peču i kuře.Je to výborná věc.Koupíš je v papírnictví.Dá se koupit i pečící folie,která se ustřihne dlouhá jak potřebuješ a zatáhne se na obou koncích.Je to takový tunel. <3

  2. Markéta Sony   25.07.2007 | 9:48 | reagovat | závadný

    Takže si řeknu v obchodě o pečící sáček - a mělI by mít jasno co chci ? Taky jsem nevěděla že něco takového je. Normálně se to může péct v elektrické troubě na pekáčku a sáčku se nic nestane ? Pokud seženu sáčky určitě to vyzkouším. Bůček je u Nás doma vždy vítán.

  3. Eva F.   26.06.2007 | 14:41 | reagovat | závadný

    Milá Anna, sáčky na pečenie v trúbe ako aj v mikrovlnke sú dostať v hociakom väčšom nákupnom centre/tesco, hypernova atd../.Používajú sa na to, aby potraviny, ktoré sa pečú si zachovali voňu, šťavu, vitamíny...a pritom ti mikrovlnka alebo trúba zostanú čisté a šťava sa ti zachová v tom sáčku tiež, takže sa nevyparí.Veľa šťastia. Zdraví ťa Eva F.

  4. Anna Doležalová   02.04.2007 | 7:18 | reagovat | závadný

    Neznám pečící sáček. Co to je a kde se dá koupit?

  5. Jana Žah.   01.04.2007 | 8:53 | reagovat | závadný

    jednim slovem nemá to chybu

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web