Bůček trochu jinak

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřový bůček bez kosti a kůže
    • 1
      ks cibule
    • hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • 80
      g žampiony
    • 100
      g paprika čerstvá
    • 100
      g uzený sýr
    • 100
      g anglická slanina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky obalíme v hladké mouce a opečeme z obou stran na oleji. Vložíme do pekáčku. Ve zbylém tuku osmažíme pokrájenou slaninu na nudličky, žampiony a papriku.
2
Směs podlijeme asi 1 dcl vody a přidáme sýr pokrájený na kostičky. Plátky směsí polijeme a v troubě krátce zapečeme. Podáváme s brambory, nebo rýží.
Zařazení: Maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Papoušková
    Papoušková |

    15. 4. 2016 07:14

    Masíčko se rozpadalo a s tou zeleninkou a se sýrem to bylo :-*

  • evanga
    evanga |

    12. 10. 2014 22:54

    jo bylo to krutě dobrý

  • Radka Davidová
    Radka Davidová |

    6. 2. 2013 09:23

    Moc dobré a u nás velmi oblíbené jídlo, jen to chce málo tlustý bůček nebo třeba plec, ikdyž manžel nefrfňá nikdy, ani s tlustějším masem :))

  • Ufouni
    Ufouni |

    9. 8. 2011 18:56

    Vybrali jsme si fakt dobře, bylo to éňoňůňo :-P :-) .

  • Nováčková
    Nováčková |

    26. 5. 2011 11:31

    Zapékala jsem asi 30 minut, moc jsme si pochutnali a opakovat budu určitě taky, je to vynikající a vřele doporučuji vyzkoušet.

  • Amálka
    Amálka |

    3. 4. 2011 21:14

    Škoda, že nezbylo na přidání :'( . Budu muset brzy zopakovat!

  • recepty73
    recepty73 |

    26. 10. 2010 14:41

    :'( ...ještě,že jsou ty ingredience i dole...10dkg=10g ;-)