Autor:

Bůček trochu jinak

Střední
Ingredience
Vepřový bůček
bez kosti a kůže
1/2 kg
Cibule 1 ks
Hladká mouka  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Žampiony 80 g
Paprika
čerstvá
100 g
Uzený sýr 100 g
Anglická slanina 100 g
Bůček trochu jinak

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky obalíme v hladké mouce a opečeme z obou stran na oleji. Vložíme do pekáčku. Ve zbylém tuku osmažíme pokrájenou slaninu na nudličky, žampiony a papriku.

Směs podlijeme asi 1 dcl vody a přidáme sýr pokrájený na kostičky. Plátky směsí polijeme a v troubě krátce zapečeme. Podáváme s brambory, nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 11 x
1
5 11 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 11x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Bůček trochu jinak

Komentáře

  1. Papoušková   15.04.2016 | 7:14 | reagovat | závadný

    Masíčko se rozpadalo a s tou zeleninkou a se sýrem to bylo :-*

  2. evanga   12.10.2014 | 22:54 | reagovat | závadný

    jo bylo to krutě dobrý

  3. Radka Davidová   06.02.2013 | 9:23 | reagovat | závadný

    Moc dobré a u nás velmi oblíbené jídlo, jen to chce málo tlustý bůček nebo třeba plec, ikdyž manžel nefrfňá nikdy, ani s tlustějším masem :))

  4. Ufouni   09.08.2011 | 18:56 | reagovat | závadný

    Vybrali jsme si fakt dobře, bylo to éňoňůňo :-P :-) .

  5. Nováčková   26.05.2011 | 11:31 | reagovat | závadný

    Zapékala jsem asi 30 minut, moc jsme si pochutnali a opakovat budu určitě taky, je to vynikající a vřele doporučuji vyzkoušet.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web