Autor:

Vynikající kapr

Střední
Ingredience
Kapr  
Tatarská omáčka 4 lžíce
Hořčice plnotučná 1 lžíce
Solamyl (bramborový škrob) 1 lžíce
Pivo 1/2 dl
Česnek
Drcený kmín  
Vynikající kapr

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Kapra naporcujeme na tenčí podkovičky (budou se lépe obracet a péct). Výše uvedené ingredience smícháme v misce a kapra do této marinády naložíme alespoň na 2 hodiny. Pak v další misce smícháme polohrubou! mouku s grilovacím kořením. Jednotlivé porce v mouce obalíme a osmažíme v rozpáleném tuku.

Podáváme s brambory a domácí tatarkou (majonéza, sůl pepř, worchestr, cibulka, okurka...).

Recept jsem vyčetla v Lidových receptech: Recepty od sousedky. S úspěchem takto připravuji kapra už asi 3 roky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 14 x
1-
4.71 14 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vynikající kapr

Komentáře

  1. Mila   15.10.2016 | 11:21 | reagovat |

    Fakt debilnejsi recept jsem dlouho necetl.Spousta ingredienci na rozpisu chybi a co smichat s cim je zahada i pro toho,kdo se ve vareni vyzna.To ta pani chytra mohla taky napsat:Naporcovat kapra,osolit a pak ho opatlat v horcici a potom v mouce s grilovacim korenim,potom usmazit.A jezte to treba s rohlikem.STRUCNE JASNE.Kdyz chce tady exhibovat s prevzatym receptem,tak at ho alespon napise cely ten puvodni,jinak ji na tenhle blabol s.re Alik.Nazdar!

    1. Josef   12.12.2016 | 11:45 | reagovat |

      Mílo, ty nejsi Míla, ty jsi Míla!! Tohle je zmatené, ale ten recept je každému kdo jenom prošel kolem kuchyně jasný.

  2. Radim   29.12.2015 | 14:07 | reagovat |

    za tento recept moc děkuji je to prvotřídní mňaka a protože rybu jí pouze děti a manželka zkusil jsem si to udělat z kuřecích prsou a nemá to chybu mnohokrát děkuji :-)

  3. Tomas   24.12.2015 | 0:01 | reagovat |

    Ne, nepatří :-)

  4. ester   10.12.2015 | 18:00 | reagovat |

    Prosím vás, ta majonéza také patří do té marinády? Děkuji. :-\

  5. pavla   31.01.2015 | 17:56 | reagovat |

    Zítra vyzkousim...dík za prima recept... :-)

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web