Autor:

Španělské ptáčky trochu jinak

Střední
Ingredience
Hovězí maso
Nebo roštěnka
 
Kysané zelí  
Cibule
Alespoň
2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice  
Sojová omáčka  
Španělské ptáčky trochu jinak

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso zarolujeme a převážeme pevně nití. Ptáčky prudce opečeme ze všech stran, aby trochu zhnědly, poté je vyjmeme z oleje. Do oleje dáme zesklovatět drobně nakrájenou cibuli, vrátíme „ptáčky“ a podlejeme vodou. Když se voda skoro vypaří, opět podlejeme vodou ochucenou solí, hořčicí a sójovou omáčkou - podle chuti. Ptáčky dusíme pod pokličkou do měkka.

Podáváme s rýží.

Poznámka: na podlití můžete použít i vymačkanou vodu ze zelí, jen to bude kyselejší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2+
4.29 7 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Španělské ptáčky trochu jinak

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web