Autor:

Bůčková roláda v alobalu

Střední
Ingredience
Mleté maso 1/2 kg
Vegeta 1 lžíce
Sůl 1/2 lžička
Mléko 1 dl
Nádivka
Vejce
smažená na cibulce
3 ks
Párky
nakrájené
 
Hrášek  
Kapie  
Tvrdý sýr
na kostičky
 
Houby  
Sůl  
Bůčková roláda v alobalu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

1/2 kg mletého masa, 1 lžíce vegeky, 1/2 lžičky soli, 1 dcl mléka - vše smíchat a nechat v lednici do druhého dne uležet.

Na mokrý igelit rozetřít maso, na to náplň a pomalu pomocí stěrky udělat roládu a přesunout z igelitu na alobal, který je vymaštěný.

Do alobalu přidáme masox rozdrobený a uzavřeme alobal do tvaru gondoly (rohy zatočit nahoru). Přendat na plech, podlít vodou a pečeme asi 1 hodinu.

Je to recept podle herce Dočolomanského a já ho dělám asi 15 roků.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
1
5 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 8x)
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda v alobalu

Komentáře

  1. Pajaj   20.08.2012 | 12:42 | reagovat | závadný

    Nooo, ale chtělo by to ještě foto vybalené rolády z alobalu. Takhle je to. . . jaksi. . . polovičatý. Nakonec ani nevím, jestli se povedla Vám! :-D

  2. ŠKORNÍKOVÁ   03.01.2011 | 14:25 | reagovat | závadný

    prosím vás můžete mi říct jestli ty houby taky osmažit? a kolik asi by jich mnělo být?a co ty párky?syrové? =-O jinak to asi bude moc dobré si myslím.

    1. recepty73   03.01.2011 | 15:08 | reagovat | závadný

      ...můžete si udělat ze všeho ,,smaženici,, ,nebo na smažená vejce naskládat párek,kápii,... a např.žampiony(je vcelku jedno v jakém stavu ;-) ).

      1. ŠKORNÍKOVÁ   04.01.2011 | 22:45 | reagovat | závadný

        Děkuji za radu moc. :-)

  3. suzi.ak   21.11.2010 | 19:24 | reagovat | závadný

    Já jsem alobal lehce potřela olejem a balila na něm. Neumím si představit, že bych to celé měla nějak přesouvat. Měla jsem problém i v tom alobalu s tím pohnout směr pekáč 8-) Ale bylo to vynikající, jen se po ní zaprášilo!

  4. Ladia   29.10.2010 | 11:10 | reagovat | závadný

    Já to brala podle toho, jak je to napsáno :-P :-P

    1. Lucie-Trpkosova   29.10.2010 | 11:19 | reagovat | závadný

      Opravila jsem recept, aby to bylo jasnější.

  5. Ladia   29.10.2010 | 8:26 | reagovat | závadný

    Můžu se zeptat proč se má mléko nechávat uležet v lednici do druhého dne? :-\

    1. Jarka   29.10.2010 | 9:28 | reagovat | závadný

      Nechá se uležet jen hotová roláda do druhého dne a ne mléko - je to jen u mléka připsáno a vy jste to nesprávně pochopila... :-D

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web