Autor:

Bůčková roláda v alobalu

Střední
Ingredience
Mleté maso 1/2 kg
Vegeta 1 lžíce
Sůl 1/2 lžička
Mléko 1 dl
Nádivka
Vejce
smažená na cibulce
3 ks
Párky
nakrájené
 
Hrášek  
Kapie  
Tvrdý sýr
na kostičky
 
Houby  
Sůl  
Bůčková roláda v alobalu

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

1/2 kg mletého masa, 1 lžíce vegeky, 1/2 lžičky soli, 1 dcl mléka - vše smíchat a nechat v lednici do druhého dne uležet.

Na mokrý igelit rozetřít maso, na to náplň a pomalu pomocí stěrky udělat roládu a přesunout z igelitu na alobal, který je vymaštěný.

Do alobalu přidáme masox rozdrobený a uzavřeme alobal do tvaru gondoly (rohy zatočit nahoru). Přendat na plech, podlít vodou a pečeme asi 1 hodinu.

Je to recept podle herce Dočolomanského a já ho dělám asi 15 roků.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
1
5 7 5 1
Základní těsto na palačinky Palačinky opravdu pro každého. Vyzkoušejte úžasné recepty! Články z

Komentáře k receptu: Bůčková roláda v alobalu

Komentáře

  1. Pajaj   20.08.2012 | 12:42 | reagovat |

    Nooo, ale chtělo by to ještě foto vybalené rolády z alobalu. Takhle je to. . . jaksi. . . polovičatý. Nakonec ani nevím, jestli se povedla Vám! :-D

  2. ŠKORNÍKOVÁ   03.01.2011 | 14:25 | reagovat |

    prosím vás můžete mi říct jestli ty houby taky osmažit? a kolik asi by jich mnělo být?a co ty párky?syrové? =-O jinak to asi bude moc dobré si myslím.

    1. recepty73   03.01.2011 | 15:08 | reagovat |

      ...můžete si udělat ze všeho ,,smaženici,, ,nebo na smažená vejce naskládat párek,kápii,... a např.žampiony(je vcelku jedno v jakém stavu ;-) ).

      1. ŠKORNÍKOVÁ   04.01.2011 | 22:45 | reagovat |

        Děkuji za radu moc. :-)

  3. suzi.ak   21.11.2010 | 19:24 | reagovat |

    Já jsem alobal lehce potřela olejem a balila na něm. Neumím si představit, že bych to celé měla nějak přesouvat. Měla jsem problém i v tom alobalu s tím pohnout směr pekáč 8-) Ale bylo to vynikající, jen se po ní zaprášilo!

  4. Ladia   29.10.2010 | 11:10 | reagovat |

    Já to brala podle toho, jak je to napsáno :-P :-P

    1. Lucie-Trpkosova   29.10.2010 | 11:19 | reagovat |

      Opravila jsem recept, aby to bylo jasnější.

  5. Ladia   29.10.2010 | 8:26 | reagovat |

    Můžu se zeptat proč se má mléko nechávat uležet v lednici do druhého dne? :-\

    1. Jarka   29.10.2010 | 9:28 | reagovat |

      Nechá se uležet jen hotová roláda do druhého dne a ne mléko - je to jen u mléka připsáno a vy jste to nesprávně pochopila... :-D

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web