Autor:

Bramboračka podle mě

30 minut PT0H30M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory
na malé kostičky
4 ks
Cibule
střední (na čtvrky)
1 ks
Mrkev
na kostičky
1 ks
Petržel
na kostičky
1 ks
Mražené houby
krájené na kostky
1 hrst
Hladká mouka
na jíšku
2 lžíce
Máslo
může být i Rama
50 g
Majoránka
podle chuti
1 hrst
Zeleninový vývar 2 kostka
Převařená voda 2 l
Česnek
nakrájet na plátky
2 stroužek
Sůl
dle chuti
 
Vegeta 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

V kastrolu si rozehřejeme máslo a s moukou zaděláme jíšku. Zalijeme převařenou vodou a řádně rozmícháme aby nebyli hrutky. Vhodíme bujon. Po rozpuštění bujonu přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, petržel, brambory, česnek, vegetu a mražené houby. Necháme dojít do varu a pozvolna vaříme dokud nezměknou brambory. Po změknutí přidáme majoránku a dochutíme solí dle chuti. Podáváme s bramborovou plackou, nebo jen tak samotné. Dobrou chuť

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Reklama
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Bramboračka podle mě

Komentáře

  1. Jitka22   27.09.2012 | 12:59 | reagovat | závadný

    výborná bramboračka, doporučuju!!!

  2. oki.petruska   02.12.2011 | 14:36 | reagovat | závadný

    výborná polévka :-) fakt sem si pochutnala.Nevadí mi,že je to bramboračka po stopadesáté jak jsem si tu přečetla v komentářích.Mám ráda,když stejné jídlo chutná pokaždé jinak. ;-)

  3. oki.petruska   02.12.2011 | 14:32 | reagovat | závadný

    Výborná polévka.

  4. Klára K.   06.01.2011 | 18:31 | reagovat | závadný

    Tak neviem, za hrsť majoranky???? nie je to trochu veľa?

  5. :-(   06.01.2011 | 18:14 | reagovat | závadný

    Bramboračka po stopadesáté :-( !

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web