Alsaské zelí

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové kotlety s kostí
    • 650
      g sterilované zelí
    • 2
      ks cibule 1-2
    • 150
      g paprikové klobásy
    • 100
      ml bílé víno
    • petrželka
    • hladká mouka
    • sádlo
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nařízněte na okrajích vepřové kotlety, lehce je naklepejte, osolte, posypte drceným pepřem a kmínem a obalte v hl. mouce. Pak je opečte krátce z obou stran na sádle nebo oleji. Do pekáčku dejte odkapané sterilované sladkokyselé zelí, posypte ho na kolečka nakrájenou cibulí a lehce promíchejte. Pak vše posypte nakrájenou paprikovou klobásou, nasekanou petrželkou. Na to rozložte kotlety, zalijte výpekem z pánve a bílým vínem. Pečte zvolna v předehřáté troubě cca 20-30 min. Podávejte s vařenými či pečenými bramborami nebo s bramborovým knedlíkem.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • silvik T.
    silvik T. |

    29. 1. 2015 10:38

    Tento recept znám a moc mi chutná.Je to super vaření,vše v jednom :) .

  • silvik T.
    silvik T. |

    29. 1. 2015 10:38

    Tento recept znám a moc mi chutná.Je to super vaření,vše v jednom :) .