Autor:

Alsaské zelí

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety
s kostí
4 ks
Sterilované zelí 650 g
Cibule
1-2
2 ks
Paprikové klobásy 150 g
Bílé víno 100 ml
Petrželka  
Hladká mouka  
Sádlo  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Alsaské zelí

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Nařízněte na okrajích vepřové kotlety, lehce je naklepejte, osolte, posypte drceným pepřem a kmínem a obalte v hl. mouce. Pak je opečte krátce z obou stran na sádle nebo oleji. Do pekáčku dejte odkapané sterilované sladkokyselé zelí, posypte ho na kolečka nakrájenou cibulí a lehce promíchejte. Pak vše posypte nakrájenou paprikovou klobásou, nasekanou petrželkou. Na to rozložte kotlety, zalijte výpekem z pánve a bílým vínem. Pečte zvolna v předehřáté troubě cca 20-30 min. Podávejte s vařenými či pečenými bramborami nebo s bramborovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Alsaské zelí

Komentáře

  1. silvik T.   29.01.2015 | 10:38 | reagovat |

    Tento recept znám a moc mi chutná.Je to super vaření,vše v jednom :) .

  2. silvik T.   29.01.2015 | 10:38 | reagovat |

    Tento recept znám a moc mi chutná.Je to super vaření,vše v jednom :) .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web