Zelenina v sýrovo-pivním těstíčku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu - jakou máme, nebo mix lehce podusíme na páře do křupava. Brokolici a květák na růžičky, celer na plátky, mrkev na půlky, cuketu na kolečka.
2
Na těstíčko rozmícháme vajíčka, pivo, mouku, nastrouhaný sýr a utřený stroužek česneku, okořeníme, osolíme.
3
Osolenou zeleninu namáčíme v těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě oleje na pánvi. Po osmažení necháme přebytečný olej vsáknout do papírového ubrousku.
4
Podáváme s různě upravenými bramborami a syrovou zeleninou. Dobrá je i na studeno. Nejlepší je ještě tatarka, buď obyčejná nebo odlehčená.
5
Odlehčená tatarka: kelímek zakysané smetany, 4 lžíce majolky Hellmans, sůl, pepř, malá nakrájená okurka a cibulka. Vše zamíchat.
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Česnek Cihla Hladká mouka Olej Pivo Sůl Vejce Zelenina

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: