Zapékaná pohanka s kyselým zelím

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na pánev dáme olej a cibulku osmahneme do sklovita. Přidáme zeleninu, trochu soli a koření. Lehce podusíme. Do pekáče vsypeme pohanku, na ní, používáme-li, na kolečka nakrájenou klobásu, zeleninu a zelí. Potom opět pohanku, zeleninu a zelí. Nakonec zalijeme 4 dcl vody a dáme do trouby zapéct zhruba na 45 minut.
2
Příloha: zelenina nebo salát podle chuti.

Komentáře k receptu

  • Pavla
    Pavla |

    3. 12. 2015 15:27

    Pohanka není luštěnina, ale obilovina...

  • Lenka
    Lenka |

    11. 8. 2012 13:41

    Nijak zvlášť nám to nechutnalo. Děti to vůbec nechtěli. Tak zkusíme něco jiného ..