Žabáci

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Elliisska

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g hladká mouka
    • 150
      g máslo
    • 20
      g droždí
    • 3
      lžíce mléko

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme dohromady a vmačkáme do forem na žabáky. Jednoduché cukroví.

Komentáře k receptu

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    20. 11. 2006 16:17

    Cukroví neobsahuje žádný cukr? Faktem je, že není uvedené, zda se peče, nebo se jedná o nepečené cukroví. No vzhledem k tomu že je tam droždí, tak to bude asi pečené.

  • Iveta Šulcová
    Iveta Šulcová |

    20. 11. 2006 13:56

    Myslíte formičku žabáka jako v které se peče jako pracičky,nebo jinou?Děkuji

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    20. 11. 2006 08:36

    No,tak tohle je recept,ze kterého nejsem moc moudrá,proto bych poprosila paní Elišku,ať trochu upřesní postup a možná i to,jak se toto jednoduché cukroví peče a jestli se jen vyklepne z formiček nebo obaluje...atp.:o)