Tvarohová buchta II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: jakartai

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z mouky, Hery, cukru a kakaa zpracujem husté těsto. Rozdělíme na dva stejné díly a dáme ztuhnout do lednice (já dávám na chvíli do mrazáku, ať nemusím dlouho čekat). Potom jeden díl těsta nastrouháme na hrubém struhadle na vymazaný a vysypaný plech. Potřeme nádivkou (aby se nádivka nepřichytávala na stěrku, je dobré stěrku namáčet do vody). Na nádivku potom nastrouháme druhou půlku těsta. Pečeme asi 1/2-3/4 hodiny.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Hladká mouka Kakao Sníh z bílku Tvaroh Žloutek

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: