Tuňák na mrkvi

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks tuňák - steak
    • 4
      ks mrkev větší
    • 8
      stroužek česnek
    • 6
      ks brambory
    • olej
    • koření - americké brambory

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mrkve očistíme a nastrouháme nahrubo.
2
Česnek oloupeme, pokrájíme a smícháme s mrkví. Dáme na dno vymazané zapékací misky.
3
Na mrkev dáme porce tuňáka a posypeme je kořením.
4
Vše zarovnáme okrájenými brambory nakrájenými na plátky. Brambory posypeme kořením.
5
Dáme péct do vyhřáté trouby asi na hodinu.

Komentáře k receptu

  • Daniela Maixnerová
    Daniela Maixnerová |

    10. 2. 2008 22:18

    Recept jsem vyzkousela a byla jsem mile prekvapena. Vazne to bylo moc dobre. Akorat se mi mrkev vespod pripalila, takze priste to asi trosku podliju vodou.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    24. 4. 2007 13:10

    Možno by to bolo dobré aj s nejakou lacnejšou rybou, aj keď tuniak je tuniak...

  • Hana Rožníčková
    Hana Rožníčková |

    24. 4. 2007 09:58

    Gábino taky bych si ho dala, je skvělý, ale ta cena je děsná!!!

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    24. 4. 2007 09:47

    Tuňák je výborný, jen škoda, že je tak drahý