Tatarák po francouzsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g mleté maso - hovězí svíčková!!!
    • 2
      ks rajčata
    • 3
      lžíce kapary
    • 0,5
      ks cibule bílá
    • žloutek
    • olivový olej
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata a bílou cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s masem, kapary, žloutkem, cca deseti lžícemi olivového oleje, osolíme a opepříme.
2
Ve Francii jsme dostali jako přílohu hranolky, ale pro české jazýčky se hodí spíš čerstvá bageta.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Cheap North Face Jackets
    Cheap North Face Jackets |

    1. 11. 2013 18:02

    A , if it turns our Cornish was lampooning these kids and their culture i would like it a lot less. Let’s hope that’s not the case. Otherwise it’s just like kartina said, it’s a great sci fi comedy of it’s age. Cheap North Face Jackets http://www.askot.org/

  • Ladia
    Ladia |

    23. 10. 2010 15:12

    Maso, Bezmasé, Hovězí, Mleté, Ze zeleniny, tak co teda? =-O

  • adela mullerova
    adela mullerova |

    6. 8. 2009 21:26

    výborný recept, mohu doporučit pro pokročilejší doporučuji tento: http://www.restaurant-guide.cz/recepty.html