Švýcarské těstoviny na bazalce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky pokrájíme na malé nudličky, osolíme a orestujeme na másle. Přidáme dle chuti bazalku (já dávám cca 2 kávové lžičky), smetanu a dusíme ještě chvíli, aby se šlehačka ve směsi prohřála. Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu a smícháme s hotovou směsí. Celé vaření nezabere víc než půl hodiny a výsledek je výborný.
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Kuřecí maso Máslo Smetana ke šlehání Sůl Těstoviny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: