Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plech si vytřeme máslem, rozválíme si těsto a dáme ho na plech. Mezitím si uvaříme špenát. Poté rovnoměrně nanášíme špenát na listové těsto. Pak špenát pokryjeme slaninou a sýrem. Nakonec to všechno opatrně zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem a sezamovým semínkem. Pečeme při 220 °C do růžova.
2
Můžeme podávat i studené. Je to velmi výborný a rychlý pokrm.

Komentáře k receptu

  • Iveta Soralova
    Iveta Soralova |

    11. 12. 2007 16:53

    Něco podobného dělám,jako štrůdl .Akorát používám rozmražený listový! špenát ,který podusím na pánvi s kolečky cibule a plátky česneku,libovolně okořením dám na listové těsto,posypu nivou a upeču jako štrůdl.Moc dobré.Slaninu vyzkouším příště,díky za tip.