Sardinková omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Sardinky scedíme, olej si ponecháme. Z housky odkrojíme kůrku, střídku zalijeme mlékem a olejem ze sardinek. Vymačkanou housku, okapané sardinky a majonézu mixujeme, až vnikne hladká omáčka.
2
Poté přidáme nakrájený česnek a promícháme.
3
Necháme chladit 3 hodiny v chladničce. Vychlazenou omáčku scedíme přes husté sítko, abychom ostranili česnek a dochutíme solí pepřem. Stroužky česneku můžeme nahradit trochou citronové šťávy nebo octa.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cukr Houska Majonéza Mléko Sardinky v oleji Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: