Rýžové lívanečky s tvarohem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Di

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži uvaříme v lehce osolené vodě raději více do měkka. Prochladlou smícháme s ostatními surovinami. Necháme chvíli odležet a pečeme lívance. Zdobíme podle chuti kysanou smetanou, jogurtem, zavařeninou, ovocem.
2
Hodí se na spotřebování zbytků, například vařené rýže nebo tvarohové nádivky do koláčů.

Komentáře k receptu

  • Di
    Di |

    12. 11. 2007 13:58

    Va varném sáčku bývá 100-125 g rýže.Na tuto přípravu bude určitě lepší kulatozrná, pokud chcete, aby se jakoby rozvařila do kaše.

  • gábina
    gábina |

    10. 11. 2007 11:42

    Ráda bych vyžkošela Vaše lívanečky, ale nepoužívám rýži v sáčcích. Poradíte mi, kolik "sypané" rýže mám použít. A jakou rýži - nejvhodnější bude asi kulatozrnná, že? Moc děkuji.

Abecední seznam: