Rychlá tuňáková pomazánka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: DEHA

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V misce našleháme vidličkou pomazánkové máslo s tuňákem (bez šťávy), přidáme Ramu, sůl, pepř, přidáme kečup. Může být pažitka, cibulka najemno, porek... Je-li pomazánka příliš řídká zahustíme strouhankou.
2
Výborné s chlebem, rohlíkem, nejlepší však s toastem z chleba Moskva.

Komentáře k receptu

  • Lenka Zavřelová
    Lenka Zavřelová |

    9. 3. 2006 21:46

    Byla chutná,přidala jsem ještě cibulku a tavený sýr a jen se po ní zaprášilo.

  • Barbora Polakova
    Barbora Polakova |

    28. 2. 2006 22:24

    Pomazanka bola dobra.

  • ellika
    ellika |

    24. 2. 2006 08:49

    Ďakujem za odpoveď.

  • Anonym
    Anonym |

    23. 2. 2006 16:27

    Ano ale lučina je dost drahá, pomazánkové máslo stačí to obyčejné levnější a je toho kotel! :)) Samozřejmě jde recept obměňovat dle fantazie.

  • Jitka
    Jitka |

    23. 2. 2006 16:09

    Dělám podobnou, ale místo pomazánkového másla dávám lučinu, místo kečupu hořčici a zahušťuji strouhaným sýrem.

  • deha
    deha |

    23. 2. 2006 15:43

    Pomazánkové máslo je prostě pomazánkové máslo. Buď bývá přírodní -bez příchutě, nebo ochucené kapií, česnekem, bylinkami. Používá se-jak název praví-na výrobu pomazánek. Chutí zhruba jako asi sýr lučina nebo termizovaný sýr nebo tak nějak. Nevím jak jinak to vysvětlit.

  • Ellika
    Ellika |

    23. 2. 2006 15:25

    Prosím Vás, aké je to pomazánkové maslo? Bola som v obraze (aspon som si fandila) ale tá Rama ma zmiatla. Dakujem za odpoveď

Poslední navštívené:

Abecední seznam: