• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Rychlá bábovka III.
    Napište svůj komentář k receptu

    Rychlá bábovka III.

    autor: pavlastefano
    0.0
    moje hodnoceni
    4.7
    hodnotilo: 6
    doba přípravy: 60 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Rychlá bábovka III.
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 3
        ks puding
      • 1
        hrnek rostlinný olej
      • 1
        hrnek cukr
      • 4
        ks vejce
      • 1
        balení prášek do pečiva

    Postup přípravy receptu

    1
    Vejce, olej, cukr a prášek do pečiva ušleháme, rozdělíme na 3 díly a do každého dílu přidáme pudinkový prášek (vanilka, kakao, jahoda...). Vlijeme do vymazané a strouhankou vysypané formy a pečeme.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Rychlá bábovka

    Rychlá bábovka

    Rychlá zelňačka III.

    Rychlá zelňačka III.

    Ořechová bábovka III.

    Ořechová bábovka III.

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • Jolana Rubešová
      Jolana Rubešová | 22. 5. 2009 16:48

      je mi líto,ale bábovka byla pro mě hrůza .. nejen že mi teklo z formy - mám ji ze dvou dílů, ale nechtělo nabrat velikosti a pevnějšího tvaru ... dalo se to jíst lžící a to byla "bábovka" v troubě 30 minut. Snad jindy .. ale věřím že je dobrá

    • Majka Rončáková
      Majka Rončáková | 23. 5. 2007 10:52

      Taky se mi nepovedla, byla nějaká řídká a zdá se je je tam hodně oleje. Dělala jsem najednou ze tří stejných pudinků, ale taky si myslím, že když to kdysi dělávala tchýně tak tam dala 4 pudinky.

    • Katka
      Katka | 23. 5. 2007 09:36

      Zrovna jsem ji dopekla,kdyz jsem ji rozkrojila vypada hodne odpudive.Je to jaik zele a jak se do toho kousne,tak to vypada jak vceli ul.Nevim co jsem udelala spatne.Testo pred pecenim bylo uplne ridke.Prosim,jak to po upeceni vypada?

    • Martina Pecková
      Martina Pecková | 14. 5. 2007 14:42

      Pekla jsem vcera, je naprosto uzasna, dala jsem jen tretinu hrnecku oleje, zbytek jsem dolila smetanou, pudinky jsem nasypala postupne vsechny do vznikleho testa, uz pri peceni nadherne vonela a moooc vsem chutnala

    • olga lisáková
      olga lisáková | 20. 2. 2007 11:45

      Jak dlouho a nakolik se mělo péct? Mně to v troubě krásně vyběhlo, téměř dvojnásobek, ale ještě během pečení zase spadlo a zdrclo se. Jinak dobré, jen na mě příliš sladké. Ale manžel se vyjadřoval pochvalně, dokonce sám od sebe a ne až na můj přímý dotaz. Díky.

    • IVANA SEDOVA
      IVANA SEDOVA | 10. 2. 2007 22:10

      tato bábovka už tu je "pudinková",akorát se nedávají 3 ale 4 balíčky a jedné barvy...

    • Miroslava Cveková
      Miroslava Cveková | 8. 2. 2007 18:23

      Bábovku jsem včera upekla, byla jsem zvědavá jaká bude, když tam není mouka, je dobrá, ale na nás dost mastná, přesto ale dnes už není.Příště zkusím oleje dát jen polovinu hrnku a dolít mlékem do plného.

    • Marta J.
      Marta J. | 8. 2. 2007 17:30

      vůbec mi nepřišla chemická ! Ale souhlasím, že mokrá trošku mohla být, já dala půl hrnku oleje a bohatě to stačilo, myslím, že hrnek je opravdu moc... Zkuste a uvidíte:-)

    • Viki
      Viki | 7. 2. 2007 21:15

      Teda vůbec mi nechutnala, byla divně rozmoklá a oleje mi přišlo moc a chuť byla chemická.. Příště už ani náhodou. Jediné co bylo hezké, byly 3 barvy.Nevím v čem jsem udělla chybu.

    • Lidka Kábrtová
      Lidka Kábrtová | 7. 2. 2007 16:08

      Dámy, a kdo bude hodnotit? Polepšete se :-)

    • Marta J.
      Marta J. | 7. 2. 2007 15:17

      je naprosto senzační! dala jsem tam dva mandlové a jeden čokoládový puding. Je krásně hnědá, ale chutná spíš po nahořklých mandlích. Přidala jsem rozinky a nemá chybu. Díky. Všem doporučuju

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 7. 2. 2007 07:25

      Martine, bábovky, není - li uvedeno jinak, se vkládají do dobře vyhřáté trouby na 180-200°C a po deseti minutách teplotu snížím na 150°C, aby se zvolna propekla. Bábovka se peče déle, asi 3/4 -1 hodinu. Upečenou poznáte tak, že doprostřed zapíchnete špejli a po vytažení musí zůstat suchá. Formu na bábovku je třeba opravdu dobře vymazat a vysypat, aby se pěkně vyklopila. Přeju, ať se daří:-))

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 6. 2. 2007 20:41

      Martine: psala jsem,že jsem ji upekla asi za 25 minut na 170°C.Manželovi jsem pomohla s dojídáním,tak zítra letím hned po ránu si zahrát pinec,ať to vyběhám:o))

    • MartinV
      MartinV | 6. 2. 2007 20:28

      Jano, tak to můžete poslat foto Kluci v akci :-))Adél, pokud mi pošlete mail dám dobrý tip s moukami ...

    • MartinV
      MartinV | 6. 2. 2007 20:13

      Jano, jak dlouho a na jakou teplotu ji pečete ?

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 6. 2. 2007 18:13

      Adél: Mrzí mě to,ale nbohužel zklamu.Manžel se synem ji již zpracovávají,takže příště určitě pošlu i fotečku.Opravdu je moc dobrá:o)

    • Pavla Štefanová
      Pavla Štefanová | 6. 2. 2007 17:39

      Bábovku je možné polít jakoukoliv polevou, a také můžete přidat do těsta ořechy.Jsem ráda, že Vám chutná.

    • Adél
      Adél | 6. 2. 2007 17:19

      paní Kutačová, pošlete prosím fotečku než bábovku sníte :-) Byli bychom moc vděční.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 6. 2. 2007 16:27

      Inspirovali jste mě a před chviličkou jsem dopekla.Pekla jsem na 170°C asi 25 minut.Já jen slyším,jak manžel pomlaskává a má připomínku,že fantastické by bylo polít to citrónovou polevou.Příště vyzkouším.:o)

    • MartinV
      MartinV | 6. 2. 2007 16:10

      Jak dlouho a v jak teplé toubě pečete ?

    • barča
      barča | 6. 2. 2007 12:30

      Peču podobný recept (trochu jiný poměr), musím říct, že je rychlý, chutná a nedá se zkazit. Určitě zkuste.

    • Adél
      Adél | 6. 2. 2007 11:52

      To vypadá fantasticky! Určitě vyzkouším, protože jsem celiatik a všechny recepty na moučníky bez mouky mě lákají. Děkuji za recept. Hezký den.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 6. 2. 2007 10:46

      Alenko: opravdu je to bez mouky.Pudinkové prášky ji nahradí.Je to dobrá bábovka.Občas ji také dělávám a záleží na Vás,jakou příchuť pudinků zvolíte,podle toho bude bábovka chutnat.Já používám smetanový,karamelový a čokoládový pudink.Je to krásně voňavé:o)

    • Pavla Štefanová
      Pavla Štefanová | 6. 2. 2007 10:40

      Je to opravdu bez mouky, vyzkoušejte.

    • Majka Rončáková
      Majka Rončáková | 6. 2. 2007 10:16

      Kdysi to pekla moje tchýně, ale recept jsem někde založila. Opět to po několika letech upeču, je rychlá a dobrá.

    • Alena
      Alena | 6. 2. 2007 09:22

      recept vypadá velice dobře , ale chybí mně tam mouka. Je to skutečně jen s pudinkem ?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
    Moučníky Bábovky Svačina Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Prášek do pečiva Puding Rostlinný olej Vejce
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kuře „strejdy z Hlinska“

    Kuře „strejdy z Hlinska“

    Koláč s hroznovým vínem

    Koláč s hroznovým vínem

    Kotlety s houbovou omáčkou

    Kotlety s houbovou omáčkou

    Dýňová polévka s česnekem a krutony

    Dýňová polévka s česnekem a krutony

    Bramborová frittata

    Bramborová frittata

    Avokadová pomazánka s uzeným lososem

    Avokadová pomazánka s uzeným lososem

    Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

    Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem

    2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli

    2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…

    Ruské vejce

    Ruské vejce

    Doporučujeme

    35 minut
    Zapečené baby papriky s mletým hovězím a mozzarellou

    Zapečené baby papriky s mletým…

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Poslední sledované recepty

    39
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    32
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    31
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    29
    Kuřecí prsa na kari se smetanou
    Kuřecí prsa na kari se…
    28
    Tvarohová bábovka
    Tvarohová bábovka

    Zajímavé články

    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky i na plech!
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky…
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí!
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně…
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort: Galerie 50 nejkrásnějších
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort:…
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře: Vynikající přílohu proslavil film Slavnosti sněženek
    Pajfalský knedlík podle Jana Punčocháře:…
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste kapustové s domácí kaší
    Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste…

    Sledujte nás

    AHA.cz Smutná slova Polákové: Tohle bohužel prožívá mnoho maminek

    Smutná slova Polákové: Tohle bohužel prožívá mnoho maminek

    AHA.cz Veronika Gajerová (57) z Ordinace: Záchrana před novými dluhy!

    Veronika Gajerová (57) z Ordinace: Záchrana před novými dluhy!

    AHA.cz Nedělní Aha! 17.1.2021

    Nedělní Aha! 17.1.2021

    Dáma.cz Vánoce ještě nekončí: Co vařit na Boží hod a na Štěpána

    Vánoce ještě nekončí: Co vařit na Boží hod a na Štěpána

    Dáma.cz Legíny do města: Jak je nosit, s čím je vkusně zkombinovat a kde je koupit?

    Legíny do města: Jak je nosit, s čím je vkusně zkombinovat a kde je koupit?

    Ženy.cz 3 trendy svetry, které teď nosí stylové holky na Instagramu

    3 trendy svetry, které teď nosí stylové holky na Instagramu

    Maminka.cz To se nedá jíst, stěžují si mámy v porodnicích. Co jste dostaly na talíř vy?

    To se nedá jíst, stěžují si mámy v porodnicích. Co jste dostaly na talíř vy?

    Reflex.cz Vzestup anticovidových stran: Pandemie koronaviru se stává „palivem“ populistických stran

    Vzestup anticovidových stran: Pandemie koronaviru se stává „palivem“ populistických stran

    E15.cz Malý Londýn, včetně virtuálního Davida Beckhama. V Macau se otevírá kopie britské metropole

    Malý Londýn, včetně virtuálního Davida Beckhama. V Macau se otevírá kopie britské metropole

    Abecedazahrady Málo prostoru v kuchyni? Nevadí! Inspirujte se, jak si zařídit dokonalou kuchyň

    Málo prostoru v kuchyni? Nevadí! Inspirujte se, jak si zařídit dokonalou kuchyň

    • Recepty.cz
    • Rychlá bábovka III.
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí