Rybí paštika - židovská kuchyně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,3
      kg rybí file
    • 300
      g chleba Maces
    • 200
      g cibule
    • 1
      dl rostlinný olej
    • 3
      vejce
    • sůl
    • pepř mletý
    • zázvor
    • muškátový oříšek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme filé a rozdrobený maces. K vychladlé směsi přidáme vejce, osolíme, opepříme. Dáme do vymazané formy a pečeme pomalu v troubě.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.