Rizoto s rybím filé

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Zuzana92___

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži uvaříme klasicky dle návodu na obalu.
2
Mezitím si na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibulku, česnek a pórek.
3
Osolíme, přidáme rozmarýn a poté na kostičky nakrájené filé. Všechno jemně podusíme a po chvíli přidáme kmín.
4
Nakonec do stejného hrnce (pánve) nasypeme uvařenou rýži, vše důkladně promícháme a můžeme podávat!
5
Já jako milovnice sýru na rizoto nastrouhám trochu eidamu, ale není to nutné. Na ozdobení se dá posypat na jemno nasekaným pórkem, či pažitkou.
6
Dobrou chuť!

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: