Pivní pikantní salát s párky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: kacik.JP

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg jemné párky
    • 8
      ks nakládané okurky
    • naložené papriky červená, čím víc tím líp
    • 4
      ks cibule 3-4
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • pepř mletý
    • 1
      lžička chilli
    • 1
      hrnek olej
    • 4
      lžíce kečup - jemný

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Párky nakrájíme na kolečka, okurku na kostičky, papriku na nudlička a cibuli na půlměsíčky. Vše smícháme.
2
Připravíme nálev: olej smícháme s kečupem, worch. omáčkou (já ji nemám ráda a tak dávám maggi), hořčicí, dle chuti pepř a chilli. Kořením moc nešetřit - nejlepší je to toršku pálivé.
3
Pak nálevem přelijeme směs s párky a necháme v chladnu uložit do druhého dne.
4
Dá se to jíst samostné. My to rádi na bujarých oslavách i druhý den (to většinou, ale už nezbyde) - srovná to žaludek a je to pikantní.

Komentáře k receptu

  • K K
    K K |

    13. 2. 2006 20:39

    pivní proto, že je výborný k pivu - no prostě k posezení s přáteli a sklenkou něčeho dobrého

  • Ifuška
    Ifuška |

    13. 2. 2006 11:24

    Proč pivní? Mělo tam být pivo nebo proto, že se jí k pivu? Ale jinak super, určitě vyzkouším.Ifuška