Mleté maso s nivou a hermelínem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zpracujeme mleté maso s vajíčkem, kořením a solí. Zahustíme strouhankou. Děláme kuličky, do kterých jsme zabalili špalíček nivy nebo hermelínu. Obalíme ve strouhance a smažíme. Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Peťan
    Peťan |

    17. 3. 2012 16:34

    zítra to prubnu

  • michal jakouš
    michal jakouš |

    14. 2. 2010 13:00

    vyborne-pouze jedna uprava nivu do masa nastrouham lepe se roztece

  • Pavla
    Pavla |

    21. 8. 2006 12:15

    Ahoj, dala jsem jako náplň ostravskou klobásu společně s kouskem hermelínu a udělala jsem toto jídlo jako nedělní oběd-svojí zatěžkávací zkoušku pro svou budoucí tchýni.Olizovala se až za ušima. Díky moc za nápad.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    7. 8. 2006 11:45

    No,tak to může být bezvadné.Já jsem jedla tvarůžky už skoro ve všem-moc mi chutnaly zapečené v bramborákovém těstě,ale v mletém mase ještě ne.Zítra vyzkouším a tchoří doupě klidně risknu...:o)

  • Maruš
    Maruš |

    7. 8. 2006 11:27

    Do mletého masa občas balím taky tvarůžky.Pak ale obalím klasicky v trojobalu,jako řízek.Mám vždy strach,ať nemáme doma tchoří doupě.

  • Handula
    Handula |

    7. 8. 2006 10:52

    to vypadá zajímavě a bude to dobré

Abecední seznam: