Margot řezy s pudinkem a šlehačkou

moje hodnocení:

3,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 3
      ks vejce
    • 150
      g cukr
    • 100
      ml rostlinný olej
    • 200
      ml mléko
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Pudink
    • 0,5
      l mléko
    • 1
      balíček puding
    • 2
      lžíce cukr
    • kakao trocha
  • Nahoru
    • 100
      g margotka
    • 1
      kelímek smetana kdo nechce, nemusí

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Suroviny na těsto smícháme a vylejeme na tukem vymazaný a vysypaný plech. Ještě před tím jsme si uvařili pudink. Nesmí být horký, ale ani vychladlý - nešel by nalít na těsto!!! Teplý pudink vylejeme na syrové těsto a poté dáme upéct na 175 °C. Zda je hotový, poznáme špejlí. Po vyndání z trouby polejeme smetanou (kdo nechce nemusí), ale hlavně ještě na horký moučník nastrouháme margotku.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza Horáková
    Tereza Horáková |

    31. 3. 2009 22:23

    Okopírovaný recept se záměnou smetany. JENŽE : Ta kysaná je 5x lepší než obyč.a hlavně se dává trošku šlehaná aby řezy trošku vypadaly a ne jak polité mlékem a zasypané popelem. ALE KAŽDÝ MÁ JINÝ VKUS A JINOU CHUŤ !!!! Tohle ale určitě ne !!!!!!

  • Iveta Janatová
    Iveta Janatová |

    2. 5. 2008 23:12

    Já dávám určitě zakysanou smetanu.Má to takovou nakyslou chuť je to moc dobré.

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    1. 5. 2008 12:24

    Já si myslím, že tam patří zakysaná smetana.

  • Hanička
    Hanička |

    30. 4. 2008 13:30

    Dotaz:Nedává se navrch kysaná smetana místo sladké?