Levný štrůdl

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto, které rozdělíme na bochníky a vyválíme na tenký plát jako na klasický štrůdl. Klasický štrůdl se tahá tento se válí. Naplníme jablečnou nebo tvarohovou náplní, potřeme máslem a dáme péct.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Máslo Mléko Moučkový cukr Ocet Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • clara
    clara |

    11. 11. 2012 12:30

    Mě ani vyválet nešlon :-(

  • Zdena Chalupová
    Zdena Chalupová |

    25. 1. 2008 15:23

    Těsto se při válení lepí k válu, musela jsem hodně sypat mouku. Při pečení hrozně praská.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: