Kuřecí či vepřová játra po indicku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g kuřecí játra (játra) nebo vepřová - očištěná
    • 1
      ks kuřecí prsa
    • 2
      lžička koření - garam masala
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžíce majonéza
    • 1
      špetka kari
    • 1
      špetka chilli

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny ingredience smícháme do misky a přidáme na nudličky nakrájené játra a prsíčko. Necháme hodinu uležet a potom zprudka opečeme na pánvičce. Podáváme s rýží pilaf.

Komentáře k receptu

  • michal
    michal |

    21. 8. 2016 09:56

    jatra solim na začatku a ještě se mi nestalo že by mi stvrdli :-)

  • karel Novák
    karel Novák |

    9. 12. 2007 01:15

    ...

  • Zuzanka
    Zuzanka |

    13. 1. 2006 15:36

    Dnes se již játra mohou solit kdykoli, jelikož dnešní sůl obsahujé jód.

  • Libuše Romančíková
    Libuše Romančíková |

    12. 1. 2006 21:46

    Drůbeží játra se mohou solit hned na začátku.Opravdu neztvrdnou,je to vyzkoušené.

  • Eva
    Eva |

    20. 11. 2005 18:30

    Játra se solí až hotová.

  • Jana
    Jana |

    20. 11. 2005 18:29

    Játra se solí až po uvaření jinak jsou tvrdá.Nepatří sůl až nakonec receptu?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: