Krůtí maso v mrkvi s kukuřicí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: psaskova

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Krůtí maso nakrájíme na kostičky, krátce osmahneme na horkém oleji a vyjmeme. Pak na oleji osmahneme do sklovita drobně nakrájenou cibuli, přidáme osmahnuté maso, vše podlijeme částí nálevu z kukuřice, ochutíme Solčankou a dusíme. Když je maso skoro měkké, přidáme hrubě nastrouhanou mrkev a ještě krátce podusíme. Když je vše měkké, přidáme okapanou sterilovanou kukuřici, zakápneme šťávou z pomeranče, prohřejeme a podáváme jemně sypané sekanou petrželkou.
2
Podáváme s rýží, popř. bramborem.
3
Místo krůtího můžeme samozřejmě připravit i s kuřecím masem, místo kukuřice můžeme dát na začátku dušení květák.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: