Krupava treska s tomatovou omackou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      lžíce polenta nebo cornmeal
    • chilli
    • sůl
    • 4
      plátek tresčí steak
    • 2
      lžíce olej
    • bazalka
  • Omáčka
    • 2
      lžíce olej
    • 0,5
      ks cibulka
    • 1
      stroužek česnek
    • 450
      g rajčata
    • 0,1
      lžička cukerin
    • 65
      ml bílé víno - suché
    • 0,5
      lžička bazalka
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Osmazime cibuly a cesnek do mekka asi 5 minut
2
2. Pridame rajcata, bazalku, cukr, vino a privedeme k varu a zvolna varime az smes zacne houstnout cca 10 - 15 minut
3
3. Pres sito (jako svickova) smes precedime a dochutime soli a peprem
4
4. Smichame plentu s chilli praskem v nichz pote obalime oplachnute steaky a osmazime
5
5. Ozdbobime cerstvou bazalkou
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.