králičí hřbet s mandlemi

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyjeme a odblaníme králičí maso, osolíme, opepříme a mírně pomoučíme hladkou moukou. Na rozpáleném oleji na pánvi zprudka opečeme ze všech stran. Poté maso vyjmeme a odložíme na talíř. Do výpeku v pánvi přidáme strouhaný plísňový sýr a necháme jej rozpustit. Poté zalijeme zakysanou smetanou a přidáme mandle opražené nasucho. Sundáme z ohně a zalijeme cherry a dále již nevaříme. Na talíř dáme opečené maso a to celé přelijeme omáčkou z výpeku. Jako přílohu použijeme divokou rýži.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: