Kovbojská vejce

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • anglická slanina
    • plátkový sýr
    • vejce
    • mléko
    • kari
    • eidam sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zapékací misku nebo pekáč vyložíme plátky anglické slaniny, poklademe plátkovým sýrem a na něj rozklepneme celá vejce.
2
Zalijeme mlékem s kari kořením a necháme zapéct (asi 15 minut), potom posypeme strouhaným eidamem a necháme sýr roztát. Podáváme s chlebem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MJG
    MJG |

    18. 4. 2012 11:32

    My na to davame misto mleka kelimek smetany, vyborne.

  • Jarka O.
    Jarka O. |

    26. 4. 2007 13:55

    Dělali jsme s dětmi na kroužku vaření, chutnalo nám a posíláme 1 :-)

  • Růžena Šimková
    Růžena Šimková |

    25. 2. 2006 07:34

    Obvykle stačí 1/4 litrový hrnek mléka,dělám to pro č-člennou rodinu,takže z 10-12 vajec a ten 1 hrnek stačí.Přeji dobrou chuť-je to hodně syté.

  • Anonym
    Anonym |

    23. 2. 2006 22:36

    Prosím, kolik toho mléka se má nalít?