Jogurtové řezy s pudinkem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: berrynda

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks bílý jogurt
    • 2
      ks vejce
    • 2
      kelímek cukr
    • 1
      kelímek rostlinný olej
    • mléko trochu
    • 3
      kelímek polohrubá mouka
    • čokoláda na vaření
    • 1
      balíček prášek do pečiva
  • Na pudink:
    • 1
      l mléko
    • 1
      ks vanilkový pudink
    • 2
      lžíce cukr
    • máslo trochu
    • hnědý rum
    • ovoce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce našleháme s cukrem, přidáme olej, jogurt, mléko, mouku, na kousky nalámanou čokoládu na vaření a prášek do pečiva. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech a pečeme na 170 °C cca 25-30 minut. Po upečení necháme koláč vychladnout a mezitím si připravíme pudink. Hotový pudink nalijeme na koláč a navrch naskládáme ovoce.

Komentáře k receptu

  • Veronika V.
    Veronika V. |

    24. 5. 2008 17:40

    Ještě mám jinou verzi tohoto koláče:uvařený a vzápětí zchladlý pudink nalijeme na těsto (syrové) a dáme péct.Upečené řezy poklademe ovocem a pocákáme čokoládou. Je to taky moc dobré..

  • Veronika V.
    Veronika V. |

    24. 5. 2008 17:36

    To Sandra: ano, kelímek od malého jogurtu..dávám většinou ovocný, smetanový :-)

  • Sandra Kašlíková
    Sandra Kašlíková |

    24. 5. 2008 16:25

    kelímky, to myslíte od jogurtu?

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    23. 5. 2008 12:01

    Tohle je výborný recept (i výsledek:)),Používám ho,dělám to ale ze ovocného jogurt o obsahu 290 g.Nedávám cukr,jentrochu hroznového nebo ovocného cukru kvůli diabetes,čokol.taky dia.A cukr to fakt nezvýší - ověřeno na manželovi - naměřená hodnota je prakticky bez pohybu :-)).Stafl.

  • Veronika V.
    Veronika V. |

    23. 5. 2008 10:58

    Hani, já dávám malý, většinou ovocný, pak těsto ředím mlékem.Ideální by byl něco mezi malým a velkým :-)Pak písněte, jestli Vám chutnal.Hezký den

  • hana nováková
    hana nováková |

    23. 5. 2008 10:34

    jak velký má být jogurt?