Jablečná omeleta II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Robí.Roberta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupaná jablka bez jádřince nakrájíme na tenké plátky a podusíme je na pánvi na rozehřátém másle tak, aby neztratila barvu.
2
Z vajec, mléka, cukru a mouky zpracujeme palačinkové těsto, které nalijeme na jablka. Vařečkou těsto uvolníme cestu mezi jablky tak, aby se dostalo na dno pánve.
3
Zmírníme plamen. Když je omeleta hotová, můžeme jí ozdobit šlehačkou, posypat skořicí a moučkovým cukrem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Máslo Mléko Polohrubá mouka Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: