Hroznová bublanina

moje hodnocení: 0

5.0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 50 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Maggie Rhee

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krupice
    • 1
      hrnek mléko
    • 0,5
      hrnek olej
    • 2
      ks vejce
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • prášek do pečiva
    • hroznové víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechny ingredience smícháme dohromady, rozmixujeme a vylejeme na vysypaný plech. Do těsta naskládáme hrozny, nebo jiné ovoce. Pečeme ve vyhřáté troubě na 30 min.
Kategorie: Nejlepší dezerty

Komentáře k receptu

  • petrchudej
    petrchudej |

    13. 4. 2019 14:31

    Skvělá bublanina. Krásně nadýchaná. :P

  • Nystra
    Nystra |

    22. 2. 2019 11:05

    Výborná bublanina, udělala jsme jí i na způsob mramorové buchty. (Půlka Těsta bílá, půlka s čoko) a byla vážně výborná :)