Hana´s losos na rychlo

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: fanfulinek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájíme lososa na velice tenoulinké plátky a rozložíme na talíř zdobený kadeřavým salátem.
2
Na povrch jemně nastrouháme čerstvý zázvor jen tak zlehka a pak jemně pokapeme octem a sójovou omáčkou a popepříme.(Ocet nemusíme přidávat pokud si nejsme jisti, jestli tahle pochoutka bude chutnat návštěvě nebo rodince, ocet totiž lososa rozkládá a tak je někdy lepší ho tam nedávat, chuť se nezmění, pořád to chutná skvěle.
Použité ingredience v tomto receptu: Losos Ocet Pepř mletý Salát Sojová omáčka Zázvor

Komentáře k receptu

  • Ladia
    Ladia |

    11. 10. 2010 09:12

    Místo apostrofu se objevuje '

  • Jaroslav Novák
    Jaroslav Novák |

    29. 12. 2007 00:20

    Je-li čas, je lepší naložit přes noc. Ocet pak opravdu radši ne. Mohou být i kousky, nejen tenké plátky.

  • Lulu
    Lulu |

    6. 5. 2007 18:06

    Nejsem autorka,ale syrové maso musí být čerstvé a prvotřídní kvality,mražené se na tuto úpravu nehodí.Riskujete salmonelozu a další nepříjemné nemoci.Každopádně nedávejte dětem a těhotným.

  • Petra
    Petra |

    4. 5. 2007 19:14

    Muze se tohle jidlo nebo podobne (carpaccio atd.) delat ze zmrazeneho lososa nebo je nutne mit cerstvou rybu? Diky za odpoved

  • Kateřina Michalcová
    Kateřina Michalcová |

    2. 4. 2007 00:41

    Syrový losos je vyborný!!!!!!!!!!!!!!!!!Zkuste vyzkouset, doporucuju misto octa pouzit limetku nebo citron

  • hana osohova
    hana osohova |

    6. 3. 2006 18:02

    losos je sirovy

  • dasa
    dasa |

    13. 2. 2006 15:17

    snad se jedna o lososa uzeneho??? Ten uz se ale prodava naplatkovany. Nebo si ho davate syroveho? Recept nechapu.

Abecední seznam: