Florentinky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: veruska.kov

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Změklé máslo, cukr, med, mléko, oranžádu a citronádu dáme na pánev a zlehka asi 15 minut povaříme. Pak přidáme mandle, nakrájené na nudličky. Troubu předehřejeme na 175 °C. Z mandlového těsta vytvoříme na plechu kopečky. Kandované třešně nasekáme a posypeme jimi cukroví.
2
Pečeme v předehřáté troubě (180 °C) asi 8 minut. Hromádky, které se při pečení příliš roztečou, opravíme kulatou formičkou. Formičku namáčíme do studené vody, aby se na ní cukroví nelepilo.
Použité ingredience v tomto receptu: Citronáda Cukr Mandle Máslo Med Mléko Oranžáda Třešně

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: