"Falešní" šneci - plněné žampióny

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: zujali

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks čerstvé žampiony větších žampiónů na osobu
    • 1
      lžíce máslo (polévková lžíce)
    • 2
      stroužek česnek 2-3
    • 2
      lžíce petrželová nať (polévkové lžíce) jemně nasekaná
    • 2
      lžíce jemná strouhanka (polévkové lžíce)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nohy žampionů na drobno nakrájíme, máslo utřeme, přidáme pokrájené nohy, prolisovaný česnek, petrželovou nať a strouhanku. Vše důkladně promícháme a plníme do hlaviček. V máslem vymazané zapékací misce pečeme cca 10 minut. Podáváme s pečivem, např. bagetami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.