Dýňové bramboráky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dýni nakrájíme na kousky a uvaříme ve slané vodě. Uvařenou dýni rozmačkáme vidličkou, zahustíme strouhankou a necháme chvíli odstát. Pak přidáme vejce, koření dle chuti a hladkou mouku. Na pánvi smažíme malé placičky, lépe se obracejí.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Dýně Hladká mouka Majoránka Pepř mletý Strouhanka Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Bublajzík
    Bublajzík |

    18. 10. 2012 16:06

    A na kolik porci bramboraku to je?

  • Anonym
    Anonym |

    6. 11. 2006 20:21

    lepší je dělat bramboráky ze syrové dýně, kterou nastrouháme najemno v mixéru. Pak hodně vymačkáme přebytečnou vodu, trochu zahustíme strouhankou a dále pokračujeme jako když děláme bramboráky...je to fakt moc dobrý

Další doporučené recepty: