Dobré koláčky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na vál dát mouku, strouhat tuk a kvásek, zpracovat těsto a hned dělat. Nenechává se kynout. Plní se mákem, povidly, tvarohem, ořechovou nádivkou, navrch se může dát žmolenka.
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hladká mouka Mléko Tuk

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    20. 10. 2006 13:05

    Koláče nejsou tuhé,zato značně mastné.

  • bramborka
    bramborka |

    20. 10. 2006 13:04

    Také je znám,ale moc nám nezachutnaly.Až moc křehké spíše drobivé.Dělala jsem je asi 3krát,jestli třeba nedělám někde chybu,ale nakonec jsem se vrátila k osvědčeným receptům.

  • Blanka
    Blanka |

    20. 10. 2006 07:24

    Tyto koláčky znám, ale mám v receptu uvedeno ještě 10 kostek cukru, cit. kůru a trošku rumu. Opravdu se nenechávají kynout a jsou dobré.

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    20. 10. 2006 06:43

    Cukr se opravdu do těsta nedává, je sladká náplň a navrchu žmolenka a nebo se hned po upečení mohou obalit v cukru. Ale to já nedělám, nemáme tak moc sladké rádi. Koláčky nejsou tuhé, ale křehké.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    19. 10. 2006 13:13

    Cukr se tam nepřidává? Nejsou ty koláče pak tuhé, když se nedají kynout?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: