Čokoládová buchta a jablky

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dobře promícháme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr, vejce, olej, mléko a promícháme do hladkého tekutého těsta. Poté přidáme kakao a opět dobře promícháme. Jablka oškrábeme a na hrubším struhadle nastrouháme do těsta a promícháme.
2
Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct při 180 °C - 200 °C cca na hodinu až na hodinu a půl. Upečený zákusek zatepla polijeme rozehřátou čokoládou, kterou necháme zatuhnout a můžeme podávat.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Jablka Kakao Mléko Olej Prášek do pečiva Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • AdélaMarková
    AdélaMarková |

    21. 10. 2013 18:32

    Výborný recept nahoře jsem posypala buhtu mandlemy a luxusní:-)

  • Pavlína
    Pavlína |

    26. 9. 2011 14:37

    No...předpokládám (jako asi každý, kdo nad tím zapřemýšlí), že by to měly být 2 hrnky. Ale když jste ten začátečník, tak chápu, že Vám to nedošlo :-)

  • Vendula
    Vendula |

    12. 9. 2011 12:24

    Dobrý den, Jsem v pečení začátečník... Mohl by mi někdo prosím vysvětlit, co znamená 2ks hladké mouky? děkuju

  • jiřina koubková
    jiřina koubková |

    17. 11. 2009 16:44

    Buchta je skvělá,vláčná,pekla jsem ji jen půl hod.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: