Čokoládová bábovka se skořicí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu předehřejeme na 180 °C. Polevu nasekáme nadrobno a za stálého míchání rozpustíme v horké vodní lázni. Změklé máslo, cukr, vanilkový cukr a sůl ušleháme ručním šlehačem do pěny. Postupně vždy po 1/2 minutě přidáváme vejce po vejci. Přimícháme rozpuštěnou polevu a do celé směsi lehce zamícháme prosátou mouku smíchanou s kypřícím práškem a skořicí. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy a pečeme asi 55-65 minut. Upečenou bábovku necháme ve formě ještě asi 5 min. v klidu a potom ji opatrně vyklopíme na mřížku a počkáme, až vychladne. Nakonec posymeme bohatě moučkovým cukrem.

Komentáře k receptu

  • Linda Marková
    Linda Marková |

    1. 2. 2008 22:08

    Zní to dobře, zítra ji vyzkouším

Poslední navštívené:

Abecední seznam: