• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cheescake s malinami
Napište svůj komentář k receptu

Cheescake s malinami

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cheescake s malinami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 90
      g dětské piškoty
    • 90
      g sušenky be-be
    • 125
      g máslo
    • 80
      g mleté lískové ořechy
    • 60
      g moučkový cukr
  • Náplň
    • 500
      g maliny
    • 200
      g lučina bez příchuti
    • 250
      ml šlehačka 33%
    • 200
      ml moučkový cukr 170-200
    • 0,50
      balíček vanilkový cukr
    • citronová kůra
  • Zálivka
    • 1
      ks kiwi
    • 2
      lžíce cukr

Postup přípravy receptu

1
Oboje sušenky pomeleme, přidáme máslo a rozmixujeme. Pak přidáme cukr a ořišky. Šlehačku našleháme. Lučinu rozšleháme s cukrem, přidáme šlehačku, vanilkový cukr, kůru a nakonec lehce zamícháme maliny. Kiwi rozmixujeme s cukrem. Postavíme uprostřed dezertního talířku velký kovový prsten (ideální průměr je 8 cm, výška 6 cm). Na dno napěchujeme sušenkovou směs, pak sýrovou náplň a nakonec polejeme ovocnou zálivkou. Necháme pořádně vychladit a podáváme.
2
Je to rychlý a osvěžující zákusek. Recept jsem opsala a vyzkoušela z bulharského časopisu, potraviny jsem upravila dle zdejší nabídky :-)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tvarohový dort s malinami II.

Tvarohový dort s malinami II.

Smažená zmrzlina s malinami

Smažená zmrzlina s malinami

Limetkový krém s malinami a čokoládovou omáčku

Limetkový krém s malinami a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Airan Novakova | 16. 8. 2006 20:43

    Pani Sarko, presne tak - vypadaji jako vykrajovaci formicka. Kovove prsteny jsou bezvadna pomucka, ja si je koupila v Bulharsku. Urcite se prodavaji tady taky, jsou k nezaplaceni pri priprave dezertu anebo koprivovou-smetanovou penu uprostred rajske polevky:-) Recept uz jsem tady vkladala.Pani Jano, taky zaklad vetsinou pecu, ten recept se lisi prave tim, ze se nepece. Urcite by to slo, proc ne:-)

  • Jana z Kanady | 14. 8. 2006 23:16

    Delam hodne ruznych cheesecakes(ziji v Kanade),a u vsech se zaklad t.j.susenky atd.daji na par minut do trouby,myslite Airan,ze by to slo i zde?Asi by se to muselo upravit,dat do dortove formy,a na vychladle dat napln.

  • Šárka Tkáčová | 14. 8. 2006 09:51

    Paní Airan,co je ten kovový prsten? To je jako vykrajovací kulatá formička? Ale ty bývají vysoké tak 2 cm.Tak nevím,zřejmě to je nějaká servírovací pomůcka , ale já ji u nás nikde neviděla.Recept vypadá skvěle , tak popřemýšlím , čím to nahradím,abych mohla jadnu z Vašich dalších dobrůtek vyzkoušet:-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Nepečené Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Cukr Dětské piškoty Kiwi Lučina Maliny Máslo Mleté lískové ořechy Moučkový cukr Šlehačka Sušenky BE-BE Vanilkový cukr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečený králík se žampiony

Pečený králík se žampiony

Lovošská topinka

Lovošská topinka

Hrášková polévka s česnekovými krutony se slaninou a bramborové pyré

Hrášková polévka s česnekovými…

Banánové placičky

Banánové placičky

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Těstoviny se špenátem a uzeným masem

Americký Coca-Cola koláč (buchta) s polevou

Americký Coca-Cola koláč (buchta) s…

Jemný tvarohový krémovník

Jemný tvarohový krémovník

Špenátová polévka s pórkem

Špenátová polévka s pórkem

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

69
Tudelská zeleninová polévka
Tudelská zeleninová…
66
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
62
Fazolová směs s mletým masem
Fazolová směs s mletým…
58
Šunkové silvestrovské rolky s Lučinou
Šunkové silvestrovské…
53
Karamelový krém s kdoulovým kompotem
Karamelový krém s…

Zajímavé články

Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola jedno jídlo. Do dietního jídelníčku byste ho asi nezařadili
Claudia Schiffer jedla v dětství stále dokola…
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
AHA.cz Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Vondráčkovou poslali na DNA testy! Co se stalo?

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Ex Stropnického Daniel Krejčík (31): Tajná svatba! Přiznal nové příjmení

Ex Stropnického Daniel Krejčík (31): Tajná svatba! Přiznal nové příjmení

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Cheescake s malinami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact