Burizonová dobrotka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: slaninova18

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      balíček bonbony karamelové
    • 100
      g máslo
    • burisony

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslo s karamelovými bonbony rozpustíme, potom vmícháme burizony, vznikne tužší hmota, kterou dáme do srnčího hřbetu a a rozetřeme. Dáme do chladna ztuhnout a potom nakrájíme na kousky.

Komentáře k receptu

  • Katerina
    Katerina |

    9. 9. 2007 10:42

    tuto dobrutku moc dobrë znam a muzu doporucit.Katka

  • Anonym
    Anonym |

    17. 3. 2007 12:39

    Tato dobrůtka ze salka je tu pod názvem Burizonový chlebíček ze Salka.

  • Lidka Kovařčíková
    Lidka Kovařčíková |

    17. 3. 2007 11:45

    Děláme z hmoty kuličky, které se dají do papírových košíčků.Je to oblíbené cukroví našich dětí, říkají jim burizonky.

  • Lenka Kristová
    Lenka Kristová |

    23. 2. 2007 20:31

    Dětem to moc chutná, a při krájení spálíte asi tolik kalorií jako vrcholoví sportovci :)

  • petra adamčíková
    petra adamčíková |

    23. 2. 2007 15:22

    ja skaramelizuju salco a pak do toho maslo a burizony. mnam mnam

  • Monika Vejvodová
    Monika Vejvodová |

    25. 2. 2006 17:03

    Tento recept dělám také, ale místo karamelek dávám jedno uvařené salko.

  • Jitka Malinová
    Jitka Malinová |

    21. 2. 2006 07:56

    Toto bylo moderní před 25 lety, když nebyl moc velký výběr cukrovinek. Často jsem to dětem dělala, ale bylila jsem to do alobalu, nebo igelitu. Z formy by to mělo jít vyklopit, je v tom tuk a ten po zpracování vystoupí na povrch.

  • Jana
    Jana |

    20. 2. 2006 16:05

    A dá sa to dobre vyklopiť, alebo sa do srnčieho chrbátu dá alobal? A aká hmotnosť cukríkov? Ďakujem

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    20. 2. 2006 12:30

    Tomuhle doma říkáme, promiňte, "hovínka":-)))